Zorgeloos kerstpakketten versturen?


Ook dit jaar zijn wij hét platform om kerstpakketten mee te versturen. Met onze unieke actie bent u weer goed voorbereid!
 
Wilt u de scherpste prijs en alles uit handen geven? Profiteer dan nu van onze alles-in-één-oplossing: al vanaf €5,95 verstuurt u een kerstpakket binnen Nederland! En heeft u meer dan 25 pakketten; dan ontvangt u ook nog eens gratis onze A tot Z supportservice: van de pick-up tot het printen van verzendlabels.

Bespaar vandaag nog tijd en geld en vraag vrijblijvend een offerte aan.  
 

 
Grote aantallen?
 
Begin direct met uw aanvraag als u meer dan 25 pakketten wilt versturen naar particuliere adressen. Dan kunnen wij direct aan de slag voor een oplossing op maat. Wij versturen naar alle landen en extra levermomenten op zaterdagavond zijn zelfs mogelijk.
 
Combinatie met vaste pick-up?
 
Wilt u uw kerstpakketten toevoegen bij uw vaste pick-up? Zorg er dan voor dat u niet alle pakketten tegelijkertijd meegeeft. Verdeel de pakketten over een aantal pick-ups om vertragingen te voorkomen.

In één keer een grote hoeveelheid op laten halen kan natuurlijk ook. Voor specifieke verzoeken of andere vragen, neem contact op met onze experts. Bel 024 - 21 22 077 of mail naar kerst@cheapcargo.com.