Pallet versturen Duitsland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Duitsland

Voor al uw transport naar Duitsland kunt u terecht bij CheapCargo. Op CheapCargo.com vergelijkt u meer dan 20 vervoerders voor het verzenden van uw pakket, pallet of document. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van de adres- en zendinggegevens van uw zending en wij doen de rest. Bedenk wel alvast van wat voor pallet u gebruik maakt. De meest gebruikte en bekende pallet is de europallet.
 

Hoe werkt het?

U kunt heel gemakkelijk meteen vrijblijvend beginnen met boeken. Op CheapCargo.com kunt u inloggen, rechtsboven in het scherm. Nadat u bent ingelogd kunt u onder het kopje ‘ Direct Boeken’ de zending ingeven en het aflever en ophaaladres invullen, evenals de afmetingen en het gewicht van de zending. Als u de bestelling heeft afgerond dient u het label op het pakket te plakken en dan komt de vervoerder de zending ophalen op de weergegeven tijd. In dit proces is het belangrijk dat u aangeeft dat het een palletzending betreft!

Een europallet is altijd 120x80 cm, maar de hoogte en gewicht zijn variabel. Er kunnen tarief verschillen zijn tussen de verschillende vervoerders op basis van gewicht en hoogte van de pallet. Klik op ‘vergelijk vervoerders’ en CheapCargo vergelijkt meer dan 20 vervoerders voor uw palletvervoer.

U ziet nu welke vervoerders deze zending voor u kunnen verzorgen en waar u uit kunt kiezen. Bij elke vervoerder vindt u het servicelevel, de prijs voor uw palletzending, de datum dat uw pallet wordt afgehaald en de datum dat uw pallet wordt afgeleverd bij de ontvanger.

Het afleveradres bepaalt mede wat het tarief is voor verzending; anders dan bij een pakket is Duitsland voor palletzendingen onderverdeeld in verschillende zones waar andere tarieven gelden.
 

Transport naar Duitsland via CheapCargo

Voor het versturen van uw pallet naar Duitsland heeft u bij CheapCargo keuze uit vele verschillende vervoerders. Deze vindt u vanzelf via ons boekingsplatform, verschillende van onze vervoerders zijn gespecialiseerd en hebben speciale tarieven voor verschillende gebieden in Duitsland. Zoekt u daarom op de postcode in Duitsland en ons systeem geeft realtime de voorwaarden, prijzen en vervoerders weer die het transport voor u kunnen regelen.
 

Voordelen CheapCargo

U profiteert bij CheapCargo van een groot aantal voordelen. Naast het voordeel dat er meer dan 20 vervoerders bij ons zijn aangesloten, waardoor u altijd een vervoerder vindt die bij u past, profiteert u ook altijd van de scherpste prijs of de snelste levertijd. Daarnaast boekt u gemakkelijk via CheapCargo.com en worden uw pallets dagelijks gratis bij u afgehaald.
 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

Import tarief aanvragen
 

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van transport naar Duitsland via CheapCargo neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 
Loading