Etan Trampolines over CheapCargo.com


"Goed, simpel, duidelijk en snel! Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking met CheapCargo.com."


Etan Trampolines

Etan is een internationale groothandel in binnen en buiten speelgoed die voornamelijk gespecialiseerd is in trampolines en kunstgras. Daarnaast heeft Etan een groot assortiment aan o.a. tennistafels, voetbaltafels, voetbalgoals, skelters, basketbal units en bijbehorende accessoires. Met 25 jaar ervaring en vakkennis is Etan een gewaardeerde grote speler op de Europese markt.

Etan Trampolines

"Op een gegeven was pakketten zelf wegbrengen naar het postkantoor geen optie meer. Gelukkig kwamen we CheapCargo tegen want zo'n tarief krijg je individueel niet bij een willekeurige vervoerder. Ik boek mijn verzendingen gedurende de dag eenvoudig in het systeem. Doordat we dagelijks verzenden met CheapCargo kunnen de meeste zendingen dezelfde dag nog met de chauffeur mee. Goed, simpel, duidelijk en snel! Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking met CheapCargo. Ook mijn retour zendingen uit bijvoorbeeld Belgie of Frankrijk laat ik eenvoudig terug verzenden."

"Ik vind dat het perfect werkt, als er iets is, word ik gebeld en als ik zelf een vraag heb dan wordt het super snel opgelost. Daarnaast vind ik het ook heel makkelijk dat CheapCargo contact opneemt met een vervoerder bij vragen en dat ik mijn tijd en energie bij mijn eigen verkoop kan houden. Ik kan CheapCargo eigenlijk aan iedereen aanbevelen!"

Rene Peijnenburg
Etan International

   
Loading