Je bent het commerciële aanspreekpunt voor onze klanten om te helpen als een zending toch niet via de website te boeken is; je belt nieuwe klanten na om het warme bad te geven en ook om de volledige transportbehoefte van de klant te inventariseren en mogelijk bij CheapCargo onder te brengen; je adviseert welke vervoerder het meest geschikt is om te gebruiken of om een vaste afhaling te regelen. E-commerce klanten help je o.a. door hun persoonlijke omgeving goed in te helpen richten, de printer settings goed te zetten om verzendlabels af te drukken of problemen van technische aard met de koppeling op te lossen. En natuurlijk vind je het leuk om prospects te bellen om ons klantenbestand uit te breiden.
 

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, snapt hoe online processen werken, hebt een klant- en oplossingsgerichte aanpak, een commerciële instelling en bent stressbestendig. Logistieke kennis of ervaring en e-commerce en/of SaaS kennis of ervaring is een pre. Je bent communicatief vaardig en doelgericht en in staat om zelfstandig te werken, en ten slotte ben je zeer ondernemend en werk je graag binnen een omgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt en neemt.
 

We bieden een informele en prettige werkomgeving met oog voor de mens en veel ruimte om door te groeien, wij verzorgen alle ingrediënten voor de dagelijkse lunch (behalve op vrijdag, dan bestelt iedereen zijn favoriete snackfood), vers fruit kun je altijd pakken, we bieden een marktconform salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling, schenken de lekkerste koffie van Nijmegen en plannen regelmatig leuke uitjes.


Kortom, een fijne plek om te werken en te groeien!
 

Zijn wij op zoek naar jou? Neem contact met ons op!
 

Bel Ingrid Wijers op 088-0883939 of mail haar via info@cheapcargo.com.

Je bent ook van harte welkom om langs te komen! Je kunt ons (en de lekkerste koffie van Nijmegen) vinden op Takenhofplein 1, Nijmegen.
 

Over ons
 

CheapCargo is een jong en innovatief bedrijf, volop in de groei naar een multinational. We bedienen zakelijke klanten in Nederland en België. Onze website is ons visitekaartje waarop bedrijven de snelste of goedkoopste vervoerder kunnen boeken voor hun verzendingen. Dankzij bijna 20 aangesloten vervoerders, waaronder UPS, DPD, FedEx en DHL vindt onze klant altijd de juiste optie voor het verzenden van een document, pakket of pallet. Naast MKB-bedrijven bedienen we steeds meer e-commerce klanten. Via ons platform kunnen webshops koppelen met alle gangbare e-commerce koppelingen om hun zendingen te versturen.

Onze klanten ervaren, wat wij noemen, een warm bad; het eerste contact waar ze op een vriendelijke manier geholpen worden, een belletje achteraf om te vragen of alles bevallen is en of er nog iets mist. Een geruststelling dat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun zendingen, daar zijn wij voor.

We spreiden onze vleugels in snel tempo uit naar andere landen; in België zijn we al actief, de rest van Europa volgt de komende jaren.

Omdat we zo hard groeien zijn we continue op zoek naar nieuwe collega’s die ons helpen de groei te realiseren. Je maakt deel uit van een jong en enthousiast team dat samen knokt voor elke klant. Waarin hiërarchie een scheldwoord is en teamwork de toon voert. Waarin alle afdelingen open met elkaar communiceren voor het beste resultaat voor onze klanten, en waar jouw mening telt.