GPS


GPS

Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf GPS heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een vertrouwde en gerenommeerde One Stop Logistics Shop.

GPS is opgericht door Hermanus Roelofsen in Doesburg. Er zijn momenteel al 4 generaties binnen het familiebedrijf werkzaam of werkzaam geweest en telt met haar vestigingen in Nederland en Belgie 650 medewerkers. In het begin werden de transporten met paard en wagen verricht, iets dat we ons nu nog moeilijk kunnen voorstellen.

Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land, warehousing, value added activiteiten en supply chain management zijn gebundeld in een flexibele organisatie. Die situatie is gestaag en met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. GPS is daardoor een stabiele onderneming met een solide financieel fundament en een betrouwbaar mondiaal netwerk van logistieke partners. Of het nu om enkel een pakketje versturen gaat of om uw integrale supply chain management: we regelen het voor u zonder dat u er omkijken naar heeft. Veilig, vertrouwd en zeker.