Postnl

Na de invoering van de lockdown met nieuwe maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zien we in de piekweken nog meer online bestellingen. We draaien al maandenlang op maximale capaciteit en breiden ons netwerk nog steeds iedere dag uit.  Waarbij de gezondheid en veiligheid van collega's, klanten en partners de grootste prioriteit blijven. Met elkaar zetten we de schouders eronder om de komende periode zoveel mogelijk pakketten te bezorgen.

 

De beschikbare capaciteit verdelen we zo gelijk en eerlijk mogelijk. We geven daarbij wel voorrang aan klanten die cruciale goederen leveren zoals medicijnen of medische hulpmiddelen
 

Het is hierdoor niet meer mogelijk om nog extra volume te verzenden vanaf week 52 t/m week 2, 2021. Als het aanbod toch groter is dan de capaciteit, zijn we helaas genoodzaakt om aanleverafspraken te annuleren. Alleen dan kunnen we ons netwerk in stand houden en samen zoveel mogelijk pakketten bezorgen.  

 

CheapCargo is genoodzaakt hierdoor Postnl als aanbieder tijdelijk uit te zetten. We doen dit dagelijks vanaf 12:00 uur om een te grote toestroom van pakketten in het netwerk te helpen voorkomen.

 

DHL Parcel

Het netwerk van DHL Parcel en DHL for You bereikt ook de maximale capaciteit. We verwachten ook hier mogelijke stopzetting van nieuwe volumes. De service voor zendingen met bestemming het Verenigd Koninkrijk zijn tot 4 januari 2021 opgeschort.

 

Pallet transport naar UK

Ook pallet zendingen via onze wegtransporteurs naar het Verenigd Koninkrijk zijn vanwege verscherpte Corona maatregelen en daarmee gepaard gaande vertragingen tot minimaal 4 januari opgeschort.

 

Om vertragingen te voorkomen adviseren wij u om daar waar mogelijk te kiezen voor onze express vervoerders DHL Express, UPS Standard, UPS Express Saver, TNT Express en FedEx.